Başkent Özel Eğitim Uygulama Okulu II. Kademe

WEB https://baskentozem.meb.k12.tr
Adres : KARAAĞAÇ MAH. 252 SK. BAŞKENT ÖZEL EĞITIM UYGULAMA OKULU BLOK NO 2/1 MAMAK / ANKARA
VİZYON : Hayatta “Ben de Varım” diyen “mutlu” bireyler yetiştirmek.
MİSYON : “Türk Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda, Otizm Spektrum Bozukluğuna sahip öğrencilerimizin; bireysel farklılıklarına uygun eğitim vererek, ailelerin ve çevrenin desteği ile hayata ve bir üst öğrenime hazırlanmalarını sağlamak.”
BAŞARILAR :

Saatler : 09:30-15:10
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil :
Isınma : DOĞALGAZ
Servis :
Ulaşım : 343 NOLU ALTIAĞAÇ-BOSTANCIK BELEDİYE OTOBÜSÜ VE KEÇİKIRAN DOLMUŞLARI İLE SAĞLANMAKTADIR.
Yerleşim Yeri : MAHALLE:KARAAĞAÇ MAH. 252. SOK. NO:2/1 İLÇE:MAMAK İL:ANKARA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL MERKEZİNE UZAKLIK: 7,3 KM İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK: 1,7 KM İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE UZAKLIK: 4 KM
Kontenjan Bilgileri : 20
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : 20
Sportif Etkinlikler : Geleneksel olarak her yıl okul içi yaz- kış olimpiyatları, Öğretmen ve Öğrenci ile "Sağ Kolum Olur musun?" masa tenisi turnuvası düzenlenmektedir.
Bilimsel Etkinlikler : 4006-TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı Fuarı
Proje Çalışmaları : 4006-TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı, Bana Bir Masal Anlat, Temanı Belirle projeleri yürütülmektedir.